Κοινό σύνθημα με τον Θεοδωράκη ο Λυκούδης -Ακόμη πιο κοντά στο Ποτάμι - iefimerida.gr

Κοινό σύνθημα με τον Θεοδωράκη ο Λυκούδης -Ακόμη πιο κοντά στο Ποτάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύνθημα του Ποταμιού «να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα» επαναλαμβάνει με άρθρο του στην «Καθημερινή» ο Σπύρος Λυκούδης. Αλλο ένα δείγμα ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής και οι Μεταρρυθμιστές του ετοιμάζονται να «βουτήξουν» στο Ποτάμι.

Στο άρθρο του, ο κ. Λυκούδης σημειώνει ότι η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές, αλλά συναίνεση, συνεννόηση και συνεργασία. Ακόμη, υπογραμμίζει ότι η χώρα αυτοπαγιδεύθηκε. «Η μεν κυβέρνηση επειδή λανθασμένα υπολόγισε ότι κάνοντας φύλλο και φτερό τις σελίδες του Μνημονίου θα μπορούσε άνετα να περάσει τον κάβο των προεδρικών εκλογών. Πήρε το μάθημά της. Η δε αξιωματική αντιπολίτευση αφού υπέστη την ψυχρολουσία στο Σίτι του Λονδίνου, πήρε κι αυτή ένα μάθημα, αλλά μυαλό δεν έβαλε. Συνέχισε να χτυπά τα νταούλια και τους ζουρνάδες του αχαλίνωτου λαϊκισμού», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Σπύρος Λυκούδης ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ