Τα δώρα του πρίγκιπα Τζορτζ: Εξωφρενικά ποσά για σκαλιστό αλογάκι και αυτοκινητάκια [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα δώρα του πρίγκιπα Τζορτζ: Εξωφρενικά ποσά για σκαλιστό αλογάκι και αυτοκινητάκια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασιλική οικογένεια φημίζεται για την αγάπη της για τα άλογα και δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ να πάρει την πρώτη του γεύση από τη ζωή στη σέλα.

Ετσι φέτος τα Χριστούγεννα ο Αγιος Βασίλης θα φέρει στον 2 ετών πρίγκιπα ένα χειροποίητο σκαλιστό ξύλινο κουνιστό αλογάκι που περισσότερο μοιάζει με ζέβρα. Το δώρο είναι από τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ.

Βέβαια η τιμή του δώρου είναι κάπως τσουχτερή, αφού κοστίζει 4.650 λίρες. Το εντυπωσιακό παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από την οικογενειακή επιχείρηση Stevenson Brothers, στο Ασφορντ του Κεντ και πωλείται μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα του Λονδίνου όπως τα Harrods και το Dragons of Walton Street.

Οσο για τα δώρα από τους γονείς του, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ έχουν αγοράσει στον Τζορτζ ένα πλήρες σετ Brio Deluxe σιδηρόδρομο, με τρένα γραμμές και τοπίο. Τα σετ αυτά ξεκινούν από περίπου 40 λίρες και μπορεί να κοστίσουν μέχρι και 200 λίρες.

Επίσης οι γονείς του θα του δωρίσουν και ένα ρετρό στυλ παιδικό αυτοκίνητο Oskar & Catie που κοστίζει 85 λίρες καθώς και το βιβλίο «Happy Hooves Oh! Oh! Oh!» της Αννα Μπόγκι, ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι με ζωάκια.

Παράλληλα έχουν παραγγείλει να του κατασκευάσουν ένα δενδρόσπιτο στο νέο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ. Εκεί θα γιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα η βασιλική οικογένεια, ωστόσο όσοι ελπίζουν να δουν τον πρίγκιπα Γεώργιο στην εκκλησία Sandringham την ημέρα των Χριστουγέννων θα απογοητευτούν, καθότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ σχεδιάζουν να τον αφήσουν στο σπίτι, όπως έκαναν και πέρυσι.

Τα δώρα του πρίγκιπα Τζορτζ: Εξωφρενικά ποσά για σκαλιστό αλογάκι και αυτοκινητάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τα δώρα του πρίγκιπα Τζορτζ: Εξωφρενικά ποσά για σκαλιστό αλογάκι και αυτοκινητάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τα δώρα του πρίγκιπα Τζορτζ: Εξωφρενικά ποσά για σκαλιστό αλογάκι και αυτοκινητάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ