To ΠΑΣΟΚ υπέρ της υποψηφιότητας Κουβέλη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

To ΠΑΣΟΚ υπέρ της υποψηφιότητας Κουβέλη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

To ΠΑΣΟΚ υπέρ της υποψηφιότητας Κουβέλη (EUROKINISSI/ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη συζήτηση που επαναφέρει το όνομα του Φώτη Κουβέλη ως υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας- παρότι ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και στελέχη της κυβέρνησης έχουν επανειλλημένα απορρίψει το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Σταύρου Δήμα- μπήκε το ΠΑΣΟΚ.

Ενα άτυπο σχόλιο από το γραφείο Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη, που σημείωνε την θετική στάση του ΠΑΣΟΚ σε τυχόν υποψηφιότητα του κ. Κουβέλη άναψε φωτιές.

«Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος καταβάλουν εδώ και πολύ καιρό, με συνέπεια, τη μέγιστη πολιτική προσπάθεια για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής. Είναι συνεπώς προφανές ότι τυχόν υποψηφιότητα Κουβέλη αντιμετωπίστηκε θετικά», ανέφερε αρχικά το σχόλιο, αλλά λίγη ώρα αργότερα έγινε διευκρίνιση πως η τελευταία πρόταση αφορά την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ