ΑΕΚ: Η επιστροφή Κατσουράνη «φουντώνει» την συζήτηση στα Σπάτα – Τα υπέρ και τα κατά - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Η επιστροφή Κατσουράνη «φουντώνει» την συζήτηση στα Σπάτα – Τα υπέρ και τα κατά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμπειρία του Κώστα Κατσουράνη στο πρωτάθλημα Ινδίας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας βρήκε καλό συμβόλαιο στην Πιουν Σίτι (παρέα με Τσιρίλο και Τρεζεγκέ), ομάδα που του έδινε χρόνο συμμετοχής και αυτός έδειξε το καλό του (αγωνιστικό) πρόσωπο.

Πλέον, στα 35 του είναι ελεύθερος στην αγορά, η ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση αμυντικού χαφ για τους επόμενους μήνες στην Football League (ειδικά μετά τον τραυματισμό του ασταθούς φέτος Κορδέρο και την μη εμπιστοσύνη σε Φαγιέ) και το όνομα του Κατσουράνη κυκλοφορεί έντονα στα Σπάτα τα τελευταία 24ωρα.

Βλέπετε, δεν είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να περάσει αδιάφορος. Και αυτό διότι πρόκειται για παίκτη υψηλού επιπέδου, σημαντικών εμπειριών, αρχηγικών τάσεων και ποδοσφαιρικής ευφυίας. Που ακόμη και στα 35 του μπορεί να βοηθήσει πολύ, αν «μπει» στο πνεύμα της νέας ΑΕΚ που υπάρχει πλέον.

Ο Τραϊανός Δέλλας σίγουρα τον θέλει. Τον ξέρει, τον εμπιστεύεται, θα τον... έπαιρνε χθες αν ήταν στο χέρι του για να «ανεβάσει» το επίπεδο, τον ανταγωνισμό και τους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα η κουβέντα «μεταφέρεται» στους Μελισσανίδη – Μπάγεβιτς. Υπήρχε προσέγγιση πέρυσι, αλλά δεν προχώρησε. Ο Μπάγεβιτς συνεργάστηκε μαζί του και τον ξέρει καλά. Ξέρει τι μπορεί να δώσει (καλά ή κακά), τι χαρακτήρας είναι (καλός ή κακός) και αν «κολλά» ή όχι στην ομάδα που «χτίζεται». Ο Μελισσανίδης επίσης τον γνωρίζει καλά και εμπιστεύεται και τον Μπάγεβιτς.

Τα καλά είναι αρκετά, ενώ στα αρνητικά βλέπει κανείς την ηλικία αλλά και το ότι πάντα τον Κατσουράνη... συνόδευσε και μια κακή φήμη για την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και στο χορτάρι. Κάτι που βεβαίως με σωστή προσέγγιση και διαχείριση από μια (κανονική) διοίκηση, δεν μπορεί να σταθεί... τροχοπέδη.

Τα χρήματα σίγουρα δεν μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο για αυτή την επιστροφή. Μια επιστροφή πολύ σημαντική με συμβολισμούς. Ο Κατσουράνης είναι «δεμένος» με την ΑΕΚ, έγινε ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου με την φανέλα της και ξέρει τι δουλειά του και τι μπορεί να προσφέρει. Ακόμη και αν είναι για μόλις 1,5 χρόνο. Το συμβόλαιο που μίνιμουμ συζητά με την ΑΕΚ, με την οποία θέλει να αγωνιστεί στην Super League και εν συνεχεία να πει «αντίο» σε μια μεγάλη καριέρα με διακρίσεις και τίτλους εντός και εκτός Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ