Καταγγελία για γιατρό στην υπόθεση τραυματισμού του Σουμάχερ - iefimerida.gr

Καταγγελία για γιατρό στην υπόθεση τραυματισμού του Σουμάχερ

Μίκαελ Σουμάχερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην γιατρός της Formula 1, Γκάρι Χάρτστιν κατήγγειλε μέσω του προσωπικού του blog ότι ο Ζεράρ Σεγιάν, που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον στενό οικογενειακό κύκλο του Μίκαελ Σουμάχερ προσπάθησε να προκαλέσει την απόλυση του από τον νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται ο πρώτος.

Ο Σεγιάν έχει συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και ο Αμερικανός συνάδελφος του αναφέρει ότι ταξίδεψε στη Λιέγη (τόπος εργασίας του Χάρστιν) με έναν φάκελο, που έχει αναρτήσεις του πρώην συνεργάτη του στο blog του και ένα ψεύτικο e-mail από τη γυναίκα του Σουμάχερ.

Ο Χάρτσιν που έχει αναφερθεί κατά καιρούς δημόσια για την πορεία της υγείας του «Σούμι» θεωρεί πως ο λόγος επίσκεψης του καθηγητή ιατρικής ήταν να μάθει αν παραβίασε ο ίδιος τους όρους που έχει στο συμβόλαιο του με τις αναρτήσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίκαελ Σουμάχερ γιατρός Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ