Βολές από τη Ραχήλ Μακρή: Ο Αποστολόπουλος είναι στενός φίλος του Καμμένου - iefimerida.gr

Βολές από τη Ραχήλ Μακρή: Ο Αποστολόπουλος είναι στενός φίλος του Καμμένου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμφιβολίες και επιφυλάξεις για το θέμα της απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, εξακολουθεί να εκφράζει από χθες η ανεξάρτητη βουλευτής (και πρώην ΑΝΕΛ) Ραχήλ Μακρή.

Μιλώντας στο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Tηλε-Επιλογές» των Σερρών είπε ότι διατηρεί «πολλές επιφυλάξεις για την υπόθεση αυτή» και ότι γνωρίζει τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Όπως είπε ο Αποστολόπουλος ήταν στενός συνεργάτης και φίλος του Καμμένου. Υποστήριξε η ανεξάρτητη βουλευτής ότι αυτό το θέμα «βολεύει το τάργκετ γκρουπ της συνωμοσιολογίας».

Αν αποδειχθεί μετά τις εκλογές ότι δεν είναι αλήθεια, είπε η Ραχήλ Μακρή, οι ΑΝΕΛ θα έχουν μπει στην Βουλή ξεγελώντας τον Ελληνικό λαό και αυτοί θα έχουν βουλευτική ασυλία. Γι' αυτό πρέπει η δικαιοσύνη να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ