Η Βέροια έσωσε... την παρτίδα στο φινάλε - Ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Πανθρακικού - iefimerida.gr

Η Βέροια έσωσε... την παρτίδα στο φινάλε - Ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Πανθρακικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Καλτσά στο 90' η Βέροια έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κομοτηνή, απέναντι στον Πανθρακικό που είχε προηγηθεί με τον Τζάνη, στο πρώτο ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι έκαναν από νωρίς την ζημιά, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Αν και το παιχνίδι είχε σχετικά καλό ρυθμό, δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα της Κομοτηνής εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός πως η «βασίλισσα του Βορρά» έμεινε με 10 παίκτες στο 80’ –λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο- και έμοιαζε να κλειδώνει το τρίποντο. «Μισή» φάση για τους φιλοξενούμενους αποδείχτηκε αρκετή και μάλιστα σε σημείο, που πονάει. Ο Καλτσάς με κοντινή κεφαλιά στο 90’ έκανε το 1-0 και έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του.

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (46’ Χρήστου), Κάσες (40’ Μορένο), Παπαγεωργίου, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης (90+1' Αράμπα), Ποτουρίδης

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μπράβο, Αραγονές (68’ Μάντζεκ), Όστοϊτς, Κάλι, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπεν, Ντουμίτρου (78' Κάμπορα), Παυλίδης (59’ Μπαργκάν)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανθρακικός Βέροια Super League Κομοτηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ