ΣΥΡΙΖΑ κατά Σαμαρά για τη μήνυσή του εναντίον Χαϊκάλη - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σαμαρά για τη μήνυσή του εναντίον Χαϊκάλη

Εικόνα: Νίκος Λιμπερτάς για το SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την επιλογή του να καταθέσει μήνυση εναντίον του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη μετά την αναφορά του τελευταίου στο δελτίο του ΜΕGΑ ότι ο Αποστολόοπουλος -όπως του είπε- λειτουργούσε για λογαριασμό της Κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για επιλογή που γεννά ερωτήματα καθώς ο Πρωθυπουργός χωρίς να περιμένει την διαλεύκανση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη έσπευσε να εγκαταλείψει την θεσμική του θέση και να μηνύσει βουλευτή

Αναλυτικά το σχόλιο της Κουμουνδούρου :

«Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του Πρωθυπουργού, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κο Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κου Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.»

Είτε ο Πρωθυπουργός έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ