Απίστευτο ξέσπασμα Αηδόνη: Βουδούρης-Παραστατίδης να μην κυκλοφορούν, γιατί είμαι από χωριό και έχω φήμη πρωτόγονου - iefimerida.gr

Απίστευτο ξέσπασμα Αηδόνη: Βουδούρης-Παραστατίδης να μην κυκλοφορούν, γιατί είμαι από χωριό και έχω φήμη πρωτόγονου

Απίστευτο ξέσπασμα Αηδόνη (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απίστευτη δίνη έχει περιέλθει το πολιτικό σκηνικό, μετά από τις καταγγελίες και τα υπονοούμενα περί χρηματισμού βουλευτών, για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Χρήστος Αηδόνης έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα από το βήμα της Βουλής, προειδοποιώντας ουσιαστικά τον Οδυσσέα Βουδούρη και τον Θόδωρο Παραστατίδη να μην... κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες.

Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, αποκαλώντας «σκουλήκια» και «τυφλοπόντικες» τους δύο βουλευτές που άφησαν υπόνοιες περί χρηματισμού τεσσάρων συναδέλφους τους, ανάμεσά τους και ο ίδιος, ο κ. Αηδόνης τους κάλεσε «να ζητήσουν τώρα, δημόσια, συγνώμη, από το βήμα της βουλής».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Κατεβαίνοντας από το βήμα, μετά από την τοποθέτησή του, ο κ. Αηδόνης φώναξε «Να μην πολυκυκλοφορούν αυτές τις ημέρες, γιατί εγώ είμαι από χωριό και έχω τη φήμη του πρωτόγονου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ