Μπήκε σε κλαμπ με καλάσνικοφ απειλώντας να τους σκοτώσει όλους -Σκόρπισε τον τρόμο στην Πάτρα - iefimerida.gr

Μπήκε σε κλαμπ με καλάσνικοφ απειλώντας να τους σκοτώσει όλους -Σκόρπισε τον τρόμο στην Πάτρα

Μπήκε σε κλαμπ με καλάσνικοφ απειλώντας να τους σκοτώσει όλους (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νύχτα τρόμου έζησαν άνθρωποι που διασκέδαζαν σε νυχτερινό κλαμπ στην Πάτρα, όπως και οι εργαζόμενοι, εξαιτίας ενός άνδρα που μπήκε κρατώντας ένα καλάσνικοφ στο χέρι και απειλώντας να τους σκοτώσει όλους, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι το όπλο ήταν ρέπλικα.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, με δράστη έναν 35χρονο. Ο άνδρας διασκέδαζε στο νυχτερινό μαγαζί, μέχρι τη στιγμή που είχε έντονη λογομαχία με τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους, για άγνωστη αιτία, και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως επέστρεψε έχοντας δέσει ένα μαντήλι στο πρόσωπό του και κρατώντας ένα καλάσνικοφ στο χέρι του. Ο 35χρονος μπήκε στο κλαμπ και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους, αλλά ευτυχώς μετά από λίγη ώρα ηρέμησε και αποχώρησε χωρίς να πυροβολήσει.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και τελικά ο 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patrastimes, αποδείχθηκε τελικά ότι το καλάσνικοφ ήταν ρέπλικα και δεν είχε γεμιστήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις καλάσνικοφ κλαμπ Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ