Ψαριανός: Αθλιοι και ξεφτιλισμένοι Βουδούρης-Παραστατίδης – Εκτελούν συμβόλαια - iefimerida.gr

Ψαριανός: Αθλιοι και ξεφτιλισμένοι Βουδούρης-Παραστατίδης – Εκτελούν συμβόλαια

SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση του Γρηγόρη Ψαριανού, προκάλεσε η δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών Ο. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη, με την οποία υπονόησαν ότι 4 βουλευτές (Λυκούδης, Ψαριανός. Αηδόνης, Νταβρής) μπορεί και να χρηματίστηκαν για να ψηφίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα.

«Είναι άθλιοι και ξεφτιλισμένοι. Είναι πολιτικάντηδες που εκτελούν συμβόλαια για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός (ΣΚΑΪ).

«Να ντρέπονται όλοι όσοι δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή» κατέληξε ο κ. Ψαριανός. Προανήγγειλε μάλιστα ότι οι 4 θιγέντες βουλευτές, θα κινηθούν δικαστικά εναντίον των κ.κ. Βουδούρη και Παραστατίδη για τα όσα υπενόησαν.

Νωρίτερα, μιλώντας στο iefimerida τόσο ο Χρήστος Αηδόνης όσο και ο Σπύρος Λυκούδης είχαν καταφερθεί με βαρύτατους, επίσης, χαρακτηρισμούς κατά των δύο ανεξάρτητων βουλευτών, προαναγγέλλοντας ότι θα καταθέσουν μήνυση. Για «πολιτικά σκουλήκια» μίλησε ο Σπ. Λυκούδης, για «άθλιους επαίτες» ο Χρ. Αηδόνης.

ΠΑΣΟΚ: Να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει τους άθλιους καιροσκόπους

Για «ακραίες αθλιότητες περιφερόμενων καιροσκόπων» μίλησε το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, καυτηριάζοντας την δήλωση Βουδούρη-Παραστατίδη, εκφράζοντας την ελπίδα να μην βρεθεί κόμμα που να τους στεγάσει πολιτικά. .

«Ακραίες αθλιότητες όπως αυτές των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ελπίζουμε να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει στην παρούσα φάση τους δύο αυτούς περιφερόμενους καιροσκόπους που δεν τίμησαν ποτέ τα κόμματα με τα ψηφοδέλτια των οποίων εξελέγησαν. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουν τους θεσμούς και το Κοινοβούλιο από την άκρατη χυδαιότητα αυτών των δύο».

Το ΠΑΣΟΚ «εμμένει στην ανάγκη για άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Π. Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημοκρατικής ομαλότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ