Φρίκη στην Αυστραλία: Δολοφόνησαν με μαχαίρι οκτώ παιδιά - iefimerida.gr

Φρίκη στην Αυστραλία: Δολοφόνησαν με μαχαίρι οκτώ παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προάστιο Μανούρα της πόλης Κερνς στην πολιτεία του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα.

Οκτώ παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε ένα σπίτι σε μια μαζική δολοφονία. Στο σπίτι βρέθηκε επίσης τραυματισμένη και μία γυναίκα, η οποία αργότερα επιβεβαιώθηκε πως είναι η μητέρα των επτά παιδιών.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες αναφορικά με τη σχέση της τραυματισμένης γυναίκας με τα οκτώ παιδιά, που ήταν ηλικίας από 18 μηνών έως 15 ετών, η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τη μητέρα των επτά εκ των οκτώ παιδιών. Το όγδοο παιδί που βρέθηκε νεκρό αναφέρεται ως συγγενής.

Η πολιτειακή Αστυνομία του Κουίνσλαντ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι κλήθηκε να μεταβεί σε σπίτι στο προάστιο Μανούρα λίγο πριν από το μεσημέρι έπειτα από καταγγελία ότι εκεί βρισκόταν μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη. Σύμφωνα με την «Sydney Morning Herald», το φρικτό θέαμα αντίκρισε πρώτος ο 20χρονος αδελφός των επτά παιδιών, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Δεν συντρέχει λόγος το κοινό να ανησυχεί γι αυτό, πέραν του ότι πρόκειται γι ένα τραγικό, τραγικό συμβάν. Η κατάσταση ελέγχεται επί του παρόντος και δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανένας», δήλωσε στα ΜΜΕ ο επιθεωρητής Μπρούνο Ασνικάρ.

Ο Αυστραλός Πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ χαρακτήρισε το περιστατικό «θλιβερό» και σχολίασε ότι αυτές τις ημέρες η χώρα «δοκιμάζεται», έπειτα και από την πρόσφατη ομηρία στο Σίδνεϊ που είχε αιματηρή κατάληξη. «Όλοι οι γονείς θα νιώσουν μία βαθιά θλίψη από αυτό που συμβαίνει. Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα. Απόψε ο λαός θα κλάψει και θα προσευχηθεί για αυτά τα παιδιά», αναφέρει σε Δελτίο Τύπου ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ