Ο Σαμαράς κατέθεσε μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς κατέθεσε μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση καταθέτει ο Αντώνης Σαμαράς κατά του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος με συνέντευξή του απόψε στο Mega ενέπλεξε το όνομα του Πρωθυπουργού στην υπόθεση χρηματισμού.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο πριν λίγα λεπτά.
Η μήνυση, σύμφωνα με συνεργάτες του Πρωθυπουργού θα στρέφεται εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη και όποιου άλλου συκοφαντεί τον Αντώνη Σαμαρά.
Η αντίδραση του Πρωθυπουργού ήρθε μετά από τα όσα υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης στο Mega. Οταν ρωτήθηκε για λογαριασμό ποίου ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 2-3 εκατ.ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Παύλος Χαϊκάλης ισχυρίστηκε: «Για ποιον ενεργούσε ξέρω, μου έχει πει και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό και κάποιο όνομα τραπεζίτη, που είχαν σχέση με τον πρωθυπουργό».

Χαϊκάλης: Δεν με τρομάζει η μήνυση, κοιμάμαι με ήσυχη την συνείδησή μου

«Δεν με φοβίζει η μήνυση του Πρωθυπουργού. Κοιμάμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου» ήταν η πρώτη αντίδραση του Παύλου Χαϊκάλη.

Οπως είπε, «παρότι ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού,εγώ δεν τον κατηγορώ», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Δεν ξέρω αν ενέχεται ο πρωθυπουργός. Είναι βλάβη για τον πρωθυπουργό, για το τραπεζικό σύστημα, για τη χώρα. Εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να μην κατονομάσω τα στοιχεία στον εισαγγελέα;» συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ