Τι περιέχει το επίμαχο CD που παρέδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης: Μονταρισμένο με εικόνες και ήχο από τις συναντήσεις με Αποστολόπουλο - iefimerida.gr

Τι περιέχει το επίμαχο CD που παρέδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης: Μονταρισμένο με εικόνες και ήχο από τις συναντήσεις με Αποστολόπουλο

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των πολιτικών αρχηγών βρίσκονται ήδη τα αντίγραφα του επίμαχου CD, στο οποίο, όπως υποστηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, υπάρχει η απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το υλικό είναι μονταρισμένο, ενώ, φέρεται να περιέχει εικόνα από την πρώτη συνάντηση με τον Γιώργο Αποστολόπουλο και ήχο από τη δεύτερη.

Σημειωτέον ότι το οπτικοακουστικό υλικό, μόλις βρέθηκε στη Βουλή, μεταφέρθηκε στο κανάλι για να μεταγραφεί και να διαβιβαστεί στους πολιτικούς αρχηγούς.

Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, από την πλευρά της, μιλώντας σε δημοσιογράφους σημείωσε «Το έχω δει. Λέγονται συνταρακτικά πράγματα μέσα», είπε χαρακτηριστικά, και διευκρίνισε ότι «το υλικό που θα δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς είναι μονταρισμένο και περιλαμβάνει εικόνες από την πρώτη συνάντηση και ήχο από τη δεύτερη συνάντηση. Ο ήχος δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα. Το κάναμε για να είναι πιο ευκρινές και ζουμερό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ