ΑΕΚ: Πάνε για δανεικό σέντερ φορ με οψιόν αγοράς ενόψει Super League - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Πάνε για δανεικό σέντερ φορ με οψιόν αγοράς ενόψει Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόβλημα στην θέση του σέντερ φορ θέλει να λύσει η ΑΕΚ και άμεσα με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει εντολή να φέρει ξένο σέντερ φορ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει εντολή από Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς να φέρει το προσεχές διάστημα φορ στην ομάδα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός θα είναι δεδομένα από την ξένη αγορά και θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2015.

Και αυτό για να μην... δεσμευτεί η ΑΕΚ για το «9αρι» της τη νέα σεζόν από φέτος και να του δώσει κίνητρο το προσεχές 6μηνο στην Football League να αποδείξει την αξία του και να «κερδίσει» ένα νέο συμβόλαιο με την (απαιτητική) ΑΕΚ της Super League.

Την ίδια ώρα ο Τραϊανός Δέλλας, ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκεί όπου ο Μπακάκης αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρόβας να αγωνιστεί στο πλάι του Ανάκογλου στα χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε φορ τον Μπρέσεβιτς αντί του Αραβίδη που συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του από την αρχή της χρονιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ