Ο Ελληνας επιχειρηματίας που χτύπησε 3 έργα τέχνης σε δημοπρασία και αρνείται να τα πληρώσει - iefimerida.gr

Ο Ελληνας επιχειρηματίας που χτύπησε 3 έργα τέχνης σε δημοπρασία και αρνείται να τα πληρώσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αξιόπιστες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά των έργων τέχνης της Αθήνας και του Λονδίνου αναφέρουν ότι στην πρόσφατη δημοπρασία του Οίκου Bonhams, που έγινε στο Λονδίνο στις 25 Νοεμβρίου 2014, πασίγνωστος επιχειρηματίας χτύπησε 3 έργα που του κατοχυρώθηκαν, αλλά αρνείται να τα πληρώσει, ως όφειλε βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει!

Παρόμοιο περιστατικό είχαμε πέρσι με άλλο Οίκο δημοπρασιών του Λονδίνου όπου Άραβας επιχειρηματίας δεν πλήρωσε για έργο που ‘’χτύπησε’’ και του κατοχυρώθηκε και ο Oίκος δημοπρασιών τον μήνυσε, του κατάσχεσε περιουσιακά στοιχεία και τον έκανε ‘’blacklist’’ παγκοσμίως. Φυσικά μετά τον εξευτελισμό που υπέστη και το νομικό αδιέξοδο που αντιμετώπισε πλήρωσε ως όφειλε.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Έλληνας επιχειρηματίας θα πληρώσει τα έργα που ‘’χτύπησε’’ ή εάν θα αφήσει να ξεφτιλιστεί το όνομα του που για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό.
Όπως λέει ο λαός μας ‘’καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα….!!! ‘’

Οι Bonhams κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα εάν χάσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους στην Ελλάδα γιατί κανείς δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί έργα προς πώληση και ταυτόχρονα θα έχουνε νομικές συνέπειες.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας που χτύπησε 3 έργα τέχνης σε δημοπρασία και αρνείται να τα πληρώσει | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έργα τέχνης δημοπρασία Bonhams
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ