5 Ελληνίδες τραγουδίστριες που εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ -Τι κάνουν σήμερα και πόσο έχουν αλλάξει [εικόνες] - iefimerida.gr

5 Ελληνίδες τραγουδίστριες που εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ -Τι κάνουν σήμερα και πόσο έχουν αλλάξει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν χώρο με τεράστιο ανταγωνισμό, τρικλοποδιές, μεγάλες απαιτήσεις και πίεση όπως αυτόν της νύχτας, είναι δύσκολο να φτιάξεις όνομα και πολύ εύκολο να χαθείς από το προσκήνιο. Τα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης δεν ξεμένουν ποτέ από νέους ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι και να κάνουν επάγγελμα αυτό που αγαπάνε. Γι” αυτό και το να μείνεις «πρώτο όνομα» για πολλά χρόνια είναι μεγάλη υπόθεση.

Δεν είναι βέβαια μόνο το ότι μπορεί να μην τα καταφέρεις. Πολλές φορές, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις ο ίδιος να αποσυρθείς. Από άρνηση για συμβιβασμό, από αλλαγή προτεραιοτήτων ή απλά για προσωπικούς λόγους.

To joytv.gr εντόπισε τις 5 Ελληνίδες τραγουδίστριες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σχετικά πρόσφατα (τη δεκαετία του 2000) και σήμερα ή έχουν εγκαταλείψει το τραγούδι, ή διαθέτουν πολύ μικρότερο κοινό. Δείτε τις στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγουδίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ