Ολα ξεκίνησαν από τον Λαζόπουλο: Τι είπε για την απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολα ξεκίνησαν από τον Λαζόπουλο: Τι είπε για την απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν αυτός που άναψε τη φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, το πρωί, της Παρασκευής με την υπόθεση δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη.

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο κ. Λαζόπουλος είπε πως όχι μόνο έχει ακούσει για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει.

«Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.

«Εχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε. Αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα», σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πάντως ο κ. Λαζόπουλος επισήμανε: «Δεν μπορώ να αποκλείσω όλο αυτό να στήθηκε για να πληγεί ένα κόμμα», εννοώντας τη ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ