Τον «πληγώνουν» τα στημένα τον Παναθηναϊκό - Προβλήματα ενόψει Κέρκυρας - iefimerida.gr

Τον «πληγώνουν» τα στημένα τον Παναθηναϊκό - Προβλήματα ενόψει Κέρκυρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βαριά ήττα με σκορ 4-2 από την Σκόντα Ξάνθη έβγαλε πολλά προβλήματα στην επιφάνεια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΠΑΟΚ και να μειώσει την απόστασή του από την κορυφή αλλά και παράλληλα να διατηρηθεί σε επαφή με τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός στους πράσινους αφορά τις στημένες φάσεις, στις οποίες το τριφύλλι δείχνει να μην έχει λύση από την αρχή της χρονιάς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει δεχθεί επτά γκολ από στημένα, εκ των οποίων τα έξι του κόστισαν βαθμούς. Τα δύο άλλωστε ήρθαν στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Σκόντα Ξάνθη.

Η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται από σήμερα για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο Αναστασίου έχει αρκετά προβλήματα να λύσει και κυρίως αφορούν την άμυνά του. Ο Νάνο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την Ξάνθη ενώ ο Σίλντενφελντ είναι τιμωρημένος και παραμένει άγνωστο αν ο Κουτρουμπής θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Εκτός πλάνων είναι ο Ατζαγκούν ενώ λογικά θα επιστρέψει ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι λόγω ίωσης.

Στο ρεπορτάζ της ομάδας πάντως φαίνεται να πρωταγωνιστεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Εκτός από τον Ροντρίγκες της Βερόνα, στη λίστα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται και το όνομα του Στάνκοβιτς της Παρτιζάν ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποια άλλη περίπτωση μέχρι να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός άμυνα γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ