Κατσουράνη και Μάκο εξετάζουν στην ΑΕΚ για αμυντικό μέσο - iefimerida.gr

Κατσουράνη και Μάκο εξετάζουν στην ΑΕΚ για αμυντικό μέσο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα «δικά» της παιδιά στρέφεται η ΑΕΚ για να βρει λύση στο θέμα του αμυντικού μέσου μετά τον τραυματισμό του Μιγκέλ Κορδέρο. Το όνομα του Κώστα Κατσουράνη επανήλθε στο προσκήνιο μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Ινδίας ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μάκος.

Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την ΑΕΚ. Στο προσκήνιο επιστρέφουν δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν. Ο Κώστας Κατσουράνης φέρεται να αποτελεί τον εκλεκτό του Τραϊανού Δέλλα. Από το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα υπήρχε η επαφή όμως δεν προχώρησε η περίπτωσή του κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί αυτή τη φορά. Ο «Κατσούρ» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Ινδίας δείχνοντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ωστόσο «αγκάθι» αποτελεί το οικονομικό καθώς οι απαιτήσεις του Έλληνα άσου δεν κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.

Πιο προσιτή οικονομικά δείχνει η περίπτωση του Μάκου. Ο 27χρονος μέσος ανήκει στν Ανόρθωση, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ότι στις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι πως πρόκειται για Έλληνες οπότε δεν θα σπαταληθεί θέση κοινοτικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Κώστας Κατσουράνης ακης μακος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ