«Τελειωμένος» ο Αφελάι - Πάει προς παράταση το «αντίο» του Αμπιντάλ - iefimerida.gr

«Τελειωμένος» ο Αφελάι - Πάει προς παράταση το «αντίο» του Αμπιντάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανοποίηση για τις ήττες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε στο -1 από την κορυφή όμως ο Μίτσελ έχει αρκετά προβλήματα και σκέψεις ενόψει της αγωνιστικής συνέχειας.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα μιλήσει σήμερα δημόσια ανακοινώντας την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσπαθούν να τον πείσουν να αγωνιστεί σε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος. Μετά τον τραυματισμό του Μποτία, οι ερυθρόλευκοι έμειναν μόνο με τους Σιόβα και Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας με τον τελευταίο να μην είναι έτοιμος ενόψει Καλλονής. Αυτό που έχει ζητηθεί από τον Αμπιντάλ είναι να αγωνιστεί και στο παιχνίδι με τους νησιώτες πριν αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη.

Κι αν για τον Γάλλο υπάρχει καλό κλίμα και προσπάθεια διατήρησής του στο ρόστερ έστω και για ένα παιχνίδι, για τον Ιμπραϊμ Αφελάι, τα πράγματα δεν είναι ίδια. Ο Ολλανδός αντέδρασε άσχημα στην αλλαγή του στο ματς με τον Πανιώνιο, κάτι που ο Μίτσελ φέρεται να μην είδε με καλό μάτι. Ο Αφελάϊ εδώ και αρκετό καιρό δεν δείχνει καλή εικόνα και μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας ενώ παρά τη συμβολή του στα δύο τελευταία ματς με Μάλμε και Λεβαδειακό, η αντίδρασή του κόντρα στον Πανιώνιο αποτέλεσε πισωγύρισμα. Βέβαια ο Ολλανδός δεσμεύεται με ένα «βαρύ» συμβόλαιο ύψους 2 εκ. ευρώ ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το παραμικρό ενδεχόμενο όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδους του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ