Τετραπλή Διάκριση του MyShoe.gr στα e-Volution Awards - iefimerida.gr

Τετραπλή Διάκριση του MyShoe.gr στα e-Volution Awards

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το MyShoe.gr, το μεγαλύτερο Ελληνικό eShop Υποδημάτων, διακρίθηκε πολλαπλώς στα eVolution Awards, το θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε Χρυσή Διάκριση στις κατηγορίες ‘Καλύτερη B2C Εφαρμογή’ (καλύτερο eShop), και ‘Εμπειρία Πελατών’, ενώ στις κατηγορίες ‘Design’ και ‘Κινητό Ηλεκτρονικό Εμπόριο’ διακρίθηκε με Ασημένια Διάκριση.


Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Ευάγγελος Μανουδάκης, δήλωσε σχετικά: «Τα βραβεία είναι μια μορφή αναγνώρισης των προσπαθειών μας και ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή που μας τίμησε, όπως και τους συνεργάτες μας για την πολύτιμη βοήθεια. Πλέον οι απαιτήσεις μας αυξάνουν, στη διαρκή προσπάθεια μας να δουλεύουμε με γνώμονα το καλύτερο και το ποιοτικότερο, σε ό,τι κάνουμε».

Το MyShoe.gr είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κατάστημα Υπόδησης. Η συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερα από 380 δημοφιλή brands, όπως Nike, Diesel, Gant, Lacoste, Calvin Klein, Converse, Toms, κτλ. και περισσότερα από 11,000 διαφορετικά σχέδια υποδημάτων.
Ιδρύθηκε το 2010, από τον Νικόλα Μίνογλου, συνιδρυτή και των Ancient Greek Sandals και καταγράφει έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, τα τελευταία χρόνια. Έχει ιδιόκτητες αποθήκες 7500 τμ. στα Οινόφυτα με σύγχρονα συστήματα Logistics, ώστε οι αποστολές των προϊόντων να γίνονται με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Το MyShoe.gr είναι το μοναδικό eShop που παρέχει Δωρεάν Αποστολές και Επιστροφές, χωρίς ελάχιστο κόστος παραγγελίας, είναι πιστοποιημένο eshop από δημοφιλή brands (Nike Hellas, Asics, κτλ.), ενώ έχει κερδίσει πλήθος βραβείων, στους διαγωνισμούς Evolution Awards, Βusiness IT Awards, e-Bizz Awards, κτλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ