«Σφαλιάρα» της Ξάνθης στον Παναθηναϊκό – Τον κέρδισε με 4-2 στα Πηγάδια - iefimerida.gr

«Σφαλιάρα» της Ξάνθης στον Παναθηναϊκό – Τον κέρδισε με 4-2 στα Πηγάδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια κάκιστη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός έχασε έδαφος στη «μάχη» της κορυφής καθώς ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια στο φινάλε της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι με το... καλημέρα προηγήθηκαν στο 2' με τον Γούτα και στο 16' ο Βασιλακάκης έκανε το 2-0 με τον Καρέλη στο επόμενο λεπτό να μειώνει. Στο 52' και στο 63' Σολτάνι και Καπετάνος με όμορφα γκολ έκαναν το 4-2 και στο 65' ο Καρέλης μείωσε πάλι σε 4-2. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα η Ξάνθη είχε και δύο δοκάρια με Καπετάνο και Σολτάνι.

Τα τεράστια κενά του «τριφυλλιού» στην άμυνα τιμωρήθηκαν σκληρά από τους γηπεδούχους που πριν 10 μέρες είχαν βάλει τέσσερα γκολ και στον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο. Ετσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε στο -4 από τον Ολυμπιακό και στο -5 από τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία μετά από 14 ματς.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (73’ λ.τ. Ομπόντο), Φλίσκας (38’ λ.τ. Παπαστεριανός), Σίλβα, Γούτας, Καπετάνος (81’ Ρούντι), Καρυπίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κλωναρίδης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο (64’ λ.τ. Χουχούμης), Λαγός (60' Ντίνας), Ζέκα (60' Δώνης), Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ξάνθη πηγάδια Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ