Μπέπε Γκρίλο: Αν ο Τσίπρας μείνει στο ευρώ πρέπει να ακολουθήσει και τους κανόνες - iefimerida.gr

Μπέπε Γκρίλο: Αν ο Τσίπρας μείνει στο ευρώ πρέπει να ακολουθήσει και τους κανόνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράπονα κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Μπέπε Γκρίλο επειδή δεν συνεργάστηκε μαζί του στις ευρωεκλογές, ενώ ταυτόχρονα πέταξε και το καρφί του: «Αν ο Αλέξης Τσίπρας μείνει στο ευρώ θα παραμείνει και εντός των συνθηκών του ενιαίου νομίσματος» είπε ο Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός.

Κατηγόρησε δε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι αντί να συνεργασθεί και να ανοίξει διάλογο με τα «Πέντε Αστέρια» - την κίνηση που ίδρυσε ο Γκρίλο - «ο Τσίπρας, στις ευρωεκλογές, θέλησε να δημιουργήσει δικό του κόμμα, στην Ιταλία, με τη στήριξη διανοουμένων». Οπως είπε «συμμεριζόμαστε τις προτάσεις για το δημόσιο χρέος και τα ευρωομόλογα, αλλά πρέπει κανείς να πάρει θέση, συνολικά, με αποφασιστικό τρόπο».

Σε άλλη αναφορά του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε ότι «αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πια η Δεξιά», ενώ κατηγόρησε και τα ΜΜΕ της γείτονος χώρας επειδή παραπληροφορούν τον... Τσίπρα: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι τα Πέντε Αστέρια δεν έχουν πολιτική πρόταση, διότι διαβάζει τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος παραπληροφορεί».

Τέλος, ανακοίνωσε ότι σκέφτεται να επισκεφθεί, το 2015, σειρά χωρών, ανάμεσα στις οποίες την Ελλάδα, «για να ακούσει τι λέγεται και τι συμβαίνει στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ