«Εκλογικός συναγερμός» στην Κουμουνδούρου -Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία - iefimerida.gr

«Εκλογικός συναγερμός» στην Κουμουνδούρου -Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρετός» συσκέψεων στο επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετά το «συντριπτικό κάταγμα» της πρώτης ψηφοφορίας για την κυβέρνηση, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει το βλέμμα προς τις κάλπες.

Από νωρίς το μεσημέρι ξεκίνησε κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, με στόχο αφενός να αποτιμήσει τη χθεσινή ψηφοφορία, αφετέρου να προετοιμαστεί εφ' όλης της ύλης για τα επόμενα βήματα καθώς στους διαδρόμους του κόμματος είναι εδραιωμένη η πεποίθηση πως «εντός του Ιανουαρίου θα πάμε σε εκλογές».

Βούτσης: Παραμένουμε στη γραμμή εκλογές το συντομότερο

Σ'αυτή την κατεύθυνση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ fm για την προεδρική εκλογή και για το ενδεχόμενο εκλογών σημείωσε πως «Έχουμε εδώ και καιρό τη γραμμή ''εκλογές χθες''. Το ταχύτερο δυνατόν. Δεν το συζητάμε. Αν είναι 25 Ιανουαρίου αυτό το ταχύτερο δυνατόν, αυτό ζητάμε».

Απορρίπτοντας κάθε συζήτηση για ζητήματα κυβέρνησης ειδικού σκοπού, εθνικής ενότητας ή αλλαγής πρωθυπουργού, ο κ. Βούτσης ανέφερε πως «αν κάνουν αυτό το βήμα, θα το κάνουν μόνο για μερικούς μήνες, ως το φθινόπωρο. Σε καμία περίπτωση από τις δύο (δεν θα συμμετάσχουμε). Δεν σκεφτόμαστε τέτοιες προτάσεις που όχι απλά παρατείνουν το βίο της κυβέρνησης, που από μόνο του αυτό δεν θα ήταν κακό, αλλά επιπλέον παρατείνουν αυτή την πολιτική και τις δεσμεύσεις» ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική Γραμματεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ