Η «Αυγή» κατηγορεί Ψαριανό και Τατσόπουλο για χυδαία σεξιστική συμπεριφορά επειδή μύριζαν το παλτό της Ραχήλ Μακρή - iefimerida.gr

Η «Αυγή» κατηγορεί Ψαριανό και Τατσόπουλο για χυδαία σεξιστική συμπεριφορά επειδή μύριζαν το παλτό της Ραχήλ Μακρή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από το βράδυ της Τετάρτης: Ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Πέτρος Τατσόπουλος αστειεύονται «παίζοντας» και μυρίζοντας ένα γυναικείο μπλε παλτό, που φέρεται να ανήκει στη Ραχήλ Μακρή. Η «Αυγή» κατακεραυνώνει τους βουλευτές, μιλώντας για σεξιστική συμπεριφορά.

Γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα: «Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης" όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος!!! Ύμνος στο σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει.

Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ