Βουλευτές της κυβέρνησης ξεκινούν προεκλογικό αγώνα -Κλείνουν ξενοδοχεία για ομιλίες και εκδηλώσεις - iefimerida.gr

Βουλευτές της κυβέρνησης ξεκινούν προεκλογικό αγώνα -Κλείνουν ξενοδοχεία για ομιλίες και εκδηλώσεις

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα 160 «ναι» που έλαβε η κυβέρνηση στη χθεσινή ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θεωρούν πολύ δύσκολη την εξασφάλιση του μαγικού αριθμού των 180 στις 29 Δεκεμβρίου ήδη έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες κινήσεις για την προεκλογική τους εκστρατεία.

Οπως γράφει και η Καθημερινή βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας έχουν δώσει εντολή στους συνεργάτες τους να ετοιμάσουν άμεσα τα πολιτικά γραφεία προκειμένου να ξεκινήσει η εκστρατεία ενημέρωσης-επαφής με τους ψηφοφόρους, αλλά και να «κλείσουν» αίθουσες σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας, αλλά και των υπολοίπων πόλεων για τις πρώτες τους προεκλογικές εκδηλώσεις τους.

Μάλιστα κάποιοι από τους βουλευτές ήδη βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τοπικά στελέχη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη στήριξή τους, αφού ο χρονικός ορίζοντας μέχρι να στηθούν οι πρόωρες κάλπες είναι πολύ μικρός, καθώς αν δεν βρεθεί λύση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει να δώσουν τη μάχη του σταυρού στις 25 Ιανουαρίου ή την 1η Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ