Αμυντικό κενό στον Ολυμπιακό - Φεύγει ο Αμπιντάλ, ένα μήνα εκτός ο Μποτία - iefimerida.gr

Αμυντικό κενό στον Ολυμπιακό - Φεύγει ο Αμπιντάλ, ένα μήνα εκτός ο Μποτία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραυματισμός του Αλμπέρτο Μποτία ήρθε να προβληματίσει έντονα τον Μίτσελ αφού ο Ολυμπιακός μετά και την από την οριστική αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ ξεμένει από κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο και θα απουσιάσει το λιγότερο για ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ενώ ο Αμπιντάλ ανακοινώνει αύριο ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση βάζοντας φυσικά τέλος στη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους.

Ο Μίτσελ έχει πλέον δύο διαθέσιμες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, τους Σιόβα και Αυλωνίτη ενώ είναι αναγκαία και η απόκτηση ενός πλάγιου μπακ με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται πλέον ο Σαλίνο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αλλάζουν οι προτεραιότητες στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει στόπερ και να αφήνει στην άκρη την απόκτηση ενός επιθετικού μετά και από την αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζει ο Κώστας Μήτρογλου στα τελευταία παιχνίδια.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ