Super League: Σε επικίνδυνες αποστολές ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Super League: Σε επικίνδυνες αποστολές ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 15η αγωνιστική της Super League ολοκλήρωνεται σήμερα με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να φέρουν αλλαγές στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είδε χθες τον Ολυμπιακό να νικά τον Πανιώνιο και να μειώνει εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή. Λίγες μέρες μετά την αγχώδη επικράτηση επί της Κέρκυρας, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ έχοντας πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα δεν ταξίδεψαν μετην αποστολή οι Ρατς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μακ και Κατσικάς με τον Έλληνα τεχνικό να ψάχνει να βρει λύσεις στην 11άδα του.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Ατρόμητο εκτός από τις απουσίες του Μπέριου και του Ιωάννου δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα.

Στην Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Σκόντα, μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αφού οι Ακρίτες μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες. Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε στην Αθήνα τους Κουτρουμπή, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι, Σπυρόπουλο και Μπερίσα ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Ράνο και Γουάλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 17:15 (NS1)
Σκόντα Ξάνθη-Παναθηναϊκός 19:30 (NS1)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ