Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Ένα οικονομικό θέμα, το οποίο έχει σχέση με την οικογένειά σας ή με την ακίνητη περιουσία σας, εκνευρίζει και φορτίζει σήμερα εσάς τους Κριούς. Ωστόσο, μπορεί να βρείτε σημαντικές λύσεις, οι οποίες θα αλλάξουν το τοπίο. Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε να έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να προγραμματίσετε ταξίδια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με την οργάνωση των σπουδών σας ή κάποιων πνευματικών εργασιών γενικότερα, αλλά και να ρυθμίσετε κάποιες νομικές ή διαδικαστικές σας υποθέσεις. Γενικά, είστε σε μια περίοδο σημαντική για την πορεία της ζωής σας. Οι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Κάποιες αλλαγές, κάποιες καθυστερήσεις ή επαναπροσδιορισμοί που θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο στις υποθέσεις όσων από εσάς έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια πιο σοβαρή, πιο μετρημένη στάση απέναντι στην δημιουργική ή επιχειρηματική σας δράση, αλλά ακόμη και στην συναισθηματική σας ζωή.

Ταύρος
Σήμερα, ιδίως γύρω στο μεσημέρι, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί πολύ μεγάλη ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά για σας τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σας (γύρω στην Πρωτομαγιά, δηλαδή). Όμως, τουλάχιστον για σας που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, η σημερινή είναι μια μέρα αλλαγών σε πολλές καταστάσεις, μια μέρα, κατά την οποία, θα έχετε συζητήσεις και θα σημειωθούν αλλαγές προς όφελός σας σε κάποια σημαντικά νομικά και διαδικαστικά θέματα που σας απασχολούν, αλλά ακόμα και σε ζητήματα σπουδών ή και επαφών με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποιες συζητήσεις, οι οποίες αυτό τον καιρό καίνε, είναι προτιμότερο να γίνουν μετά το μεσημέρι. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Για ένα οικογενειακό σας ζήτημα ή ένα θέμα της ακίνητης περιουσίας σας ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε γενικότερα τις κινήσεις σας ώστε να αποβούν ωφέλιμες για σας.

Δίδυμοι
Πολλή δουλειά περιμένει σήμερα εσάς τους Διδύμους, η οποία μάλιστα μπορεί να επηρεάσει και την υγεία σας. Προσέχετε. Ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα ή ένα ζήτημα που αφορά τις σπουδές σας ή κάποια πνευματική σας εργασία δεν φαίνεται να ευνοείται νωρίς το μεσημέρι. Αργότερα τα πράγματα βελτιώνονται, ενώ γενικότερα θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα οικονομικά και συναισθηματικά σας θέματα. Για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας κάποιες υποθέσεις, κάποια σχέδιά σας επανέρχονται, όμως, κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να επαναπροσδιορίζουν τη στάση τους απέναντί σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου θα υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικές αλλαγές.

Καρκίνος
Με την Σελήνη (τον δικό σας κυβερνήτη) να βρίσκεται στον Σκορπιό, εσείς οι Καρκίνοι ασχολείστε πολύ με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και με τα δημιουργικά ή και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Βέβαια, γύρω στο μεσημέρι, φροντίστε να μην μπλέξετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά σας, καθώς κάτι τέτοιο ενδεχομένως να σας φορτίσει και να σας φέρει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι Καρκίνοι του Ιουνίου βρίσκεστε σε μια πολύ γλυκιά φάση, και μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που ενδεχομένως βαραίνουν τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όμως, τουλάχιστον για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση έχει σχέση τόσο με τα επαγγελματικά σας όσο και με τις σχέσεις σας είναι καλύτερα να την κάνετε τώρα, αυτές τις μέρες, παρά μετά από δυο τρεις μέρες αργότερα. Γενικότερα, για ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας ζήτημα έχετε να δώσετε μεγάλους αγώνες.

Λέων
Ο Ήλιος, ο δικός σας κυβερνήτης, θα βρίσκεται για τρεις τέσσερις μέρες ακόμη στον Τοξότη, ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, και προσπαθεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σας. Ένα οικογενειακό θέμα, ωστόσο, ή ακόμα και μια υπόθεση της ακίνητης περιουσίας σας, σας φορτίζει. Οι Λέοντες του Αυγούστου μπορεί να έχετε έντονες συζητήσεις ή προβλήματα που έχουν σχέση με την οικογενειακή σας ζωή. Όμως, σε ένα ζήτημα που αφορά τον τομέα της εργασίας σας (ή και της υγείας σας, αν αντιμετωπίζετε παρόμοια θέματα) θα μπορούσατε να ρυθμίσετε κάποιες πολύ σημαντικές υποθέσεις, οι οποίες μάλιστα θα μπορούσαν να αποδώσουν.

Παρθένος
Τόσο ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, όσο και η Αφροδίτη, από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοούν ιδιαίτερα εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Τώρα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να δείτε φίλους και να περάσετε μια όμορφη βραδιά μαζί τους, να επικοινωνήσετε και να συζητήσετε μαζί τους για ό,τι σας ενδιαφέρει. Σήμερα, γύρω στο μεσημέρι, θα πρέπει να προσέχετε, γιατί οι συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως να μην πάρουν τον δρόμο που εσείς θέλετε, ιδίως αν σε αυτές τις συζητήσεις αναμιγνύονται ζητήματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Γενικά, πάντως, είστε σε μια δημιουργική περίοδο, η οποία μπορεί να βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας δείξτε προσοχή στα θέματα της οικογενειακής σας ζωής και της ακίνητης περιουσίας σας. Τώρα που ο Κρόνος ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, αυτά τα θέματα, θα γίνονται όλο και πιο απαιτητικά μέρα με την ημέρα.

Ζυγός
Σήμερα εσείς οι Ζυγοί ενδεχομένως να συγκρουστείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για ένα θέμα της επαγγελματικής ή κοινωνικής σας ζωής, το οποίο έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας. Βέβαια, εσείς οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου είστε σε μια πολύ καλή φάση, με τις ειδήσεις, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα και τις συζητήσεις να μην λείπουν. Το ίδιο ισχύει και τις συναισθηματικές επαφές σας, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Οκτωβρίου. Οι καταστάσεις δείχνουν να είναι ιδιαίτερα καλές και δημιουργικές για σας, έστω και αν, γενικότερα, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αυτό το διάστημα.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο! Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο βρίσκεστε σε μια όμορφη περίοδο, στη διάρκεια της οποίας θα δείτε φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα, θα κάνετε μετακινήσεις, θα έχετε επαφές και γενικότερα θα επιδοθείτε σε πολλές, ευχάριστες δραστηριότητες. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-3 Νοεμβρίου σήμερα θα έχετε κάποια ένταση, την οποία θα πρέπει να προσέχετε. Μην τα βάζετε με άτομα της οικογένειάς σας. Ακόμη, προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αν έχετε κάποια σχέδια για ταξίδια, μπορεί να αντιμετωπίσετε γενικότερα κάποιες δυσκολίες. Ουσιαστικά, όμως, η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες, σήμερα, μια μυστική επαφή για ένα οικονομικό σας θέμα δεν φαίνεται να παίρνει την πορεία που θέλετε, ενώ αντίθετα, τα τρέχοντα οικονομικά σας θα μπορούσαν να εξελιχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκά για σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οι πολλές δουλειές και υποχρεώσεις μπορεί να σας φορτίζουν αυτόν τον καιρό, ενώ οι συζητήσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα ενδεχομένως να «καίνε» αυτό το διάστημα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Αν χρειάζεστε να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα, κάντε το τώρα και όχι προς το τέλος της εβδομάδας.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι, έχοντας την Αφροδίτη αλλά και τον Ερμή πλέον στο ζώδιό σας, είστε σε πλήρη δράση! Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους της εργασίας σας, με άτομα που έχουν σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο) και να προωθήσετε ακόμη και την συναισθηματική σας ζωή (εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτοχρονιά). Όμως, φροντίστε να κάνετε αυτές τις επαφές τώρα, και όχι μετά το τριήμερο που ακολουθεί. Μην αναμιγνύετε φιλικά σας πρόσωπα με τα οικονομικά σας, γιατί θα μπερδευτείτε. Γενικότερα, ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες, ή και οικονομικά του συντρόφου σας) φαίνεται τώρα να μπαίνει σε μια δύσκολη πορεία.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Φεβρουαρίου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά στον επαγγελματικό σας χώρο τώρα. Ίσως όμως να είναι ο δικός σας εκνευρισμός η ουσιαστική αιτία που χαλά τα πράγματα. Με τον Άρη να κινείται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης και να ανεβάζει την αδρεναλίνη, αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε το κάθε τι με ψυχραιμία, γεγονός που προκαλεί γενικότερες εντάσεις. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες, που μπορεί να κάνετε τώρα, ευνοούνται. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες, έστω και αν λόγω του ανάδρομου Δία δείχνουν να καθυστερούν ή να αναθεωρούνται, στην πραγματικότητα παίρνουν μια πορεία που θα σας ωφελήσει.

Ιχθείς
Σήμερα, αν και η Σελήνη κινείται στο φιλικό για εσάς τους Ιχθύς ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει ενοχλητική για σας. Ίσως δηλαδή, κάποιοι άνθρωποι να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδια που έχετε, ίσως την πορεία των σπουδών σας ή κάποιας πνευματικής εργασίας σας, αλλά ακόμη και μία νομική ή διαδικαστική υπόθεση που σας αφορά, ενώ δεν αποκλείεται να καταλάβετε γενικότερα ότι κάτι αλλάζει σε αυτά τα θέματα. Οι φίλοι σας όμως είναι κοντά σας και σας στηρίζουν, ενώ και η επαγγελματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα καλή. Μάλιστα, αν έχετε γενέθλια τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, έχετε ακόμη την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ