Παπαδόπουλος: «Κωλοτούμπα» της ΔΗΜΑΡ, ντρέπομαι για τη στάση που κρατάει - iefimerida.gr

Παπαδόπουλος: «Κωλοτούμπα» της ΔΗΜΑΡ, ντρέπομαι για τη στάση που κρατάει

Παπαδόπουλος: «Κωλοτούμπα» της ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «κωλοτούμπα» χαρακτήρισε τη στάση της ΔΗΜΑΡ στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου «γύρου», ενώ πρόσθεσε ότι ντρέπεται για αυτό, ενώ δήλωσε υπερήφανος για τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Σπύρο Λυκούδη, που ψήφισαν «ναι».

«Είμαι πολύ περήφανος για τους δύο φίλους μου, τον Σπύρο και τον Γρηγόρη. Ούτε γελοιότητες, ούτε κολπάκια μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου γύρου. Με μόνο γνώμονα το συμφέρον της χώρας», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ.

«Ντρέπομαι, πραγματικά, για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει. Τέτοια ανευθυνότητα δεν την πίστευα. Να ζητάει εκλογές; Να καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που στήριξε μέχρι κεραίας; Τέτοια κωλοτούμπα σε σχέση με τα όσα έλεγε τον Αύγουστο;», σημειώνει ακόμη ενώ προειδοποιεί ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει δημόσια «Και έχουμε να πούμε πολλά! Και να αποκαλύψουμε όσα έγιναν το καλοκαίρι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!».

Παπαδόπουλος: «Κωλοτούμπα» της ΔΗΜΑΡ, ντρέπομαι για τη στάση που κρατάει  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Ανδρέας Παπαδόπουλος ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ