Νέα απίστευτη κτηνωδία του ISIS -Εκτέλεσαν 150 γυναίκες επειδή αρνήθηκαν να παντρευτούν τζιχαντιστές - iefimerida.gr

Νέα απίστευτη κτηνωδία του ISIS -Εκτέλεσαν 150 γυναίκες επειδή αρνήθηκαν να παντρευτούν τζιχαντιστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φρικτό της πρόσωπο αποκάλυψε για μία ακόμη φορά η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, εκτελώντας 150 γυναίκες, όταν εκείνες αρνήθηκαν να παντρευτούν μαχητές και παρότι κάποιες από αυτές ήταν ήδη έγκυοι.

Η νέα κτηνωδία της τρομοκρατικής οργάνωσης έγινε στην περιοχή Αλ-ανμπάρ, στο δυτικό Ιράκ, όπου εκτελέσθηκαν οι γυναίκες πριν θαφτούν σε ομαδικούς τάφους στη Φαλούτζα, σύμφωνα με τον υπουργό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της χώρας.

Πίσω από την απόφαση για την εκτέλεση των τουλάχιστον 150 γυναικών είναι ο αντάρτης που ονομάζεται Αμπού Ανάς Αλ-λίμπι, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να θανατωθούν γιατί δεν δέχθηκαν να παντρευτούν τζιχαντιστές. Επιπλέον, πολλές οικογένειες της περιοχής αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, όταν εκατοντάδες κάτοικοι δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της επαρχίας Ανμπάρ επεκτείνοντας τα εδάφη του. Στην ίδια επαρχία τον προηγούμενο μήνα εκτελέστηκαν από τζιχαντιστές τουλάχιστον 50 άνδρες, γυναίκες και παιδιά, της φυλής Αλ Μπου Νιμρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ