Αννα Χατζησοφιά: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έλειπε από την ψηφοφορία στη Βουλή – Είναι στη Βενεζουέλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αννα Χατζησοφιά: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έλειπε από την ψηφοφορία στη Βουλή – Είναι στη Βενεζουέλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι βουλευτές που θα απουσίαζαν από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα, ήταν πάνω-κάτω γνωστοί, ωστόσο, στο άκουσμα του ονόματος της Αννας Χατζησοφιά στην Ολομέλεια επικράτησε έκπληξη.

Ο λόγος είναι πως δεν ήταν μέχρι τότε γνωστό πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα απουσίαζε από την πρώτη ψηφοφορία.

Η απουσία του Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος έχασε τον πατέρα του, ήταν δεδομένη, όπως και αυτή του Κώστα Γιοβανόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε ότι θα πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του ανεξάρτητου βουλευτή.

Ωστόσο, λίγοι γνώριζαν γιατί απουσίαζε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως αναφέρουν πληροφορίες βρίσκεται στη Βενεζουέλα, για να παραστεί στο παγκόσμιο συνέδριο του Δικτύου Διανοούμενων και Καλλιτεχνών, σχετικά με τα κοινωνικά κινήματα για τον πολιτισμό.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 16 Δεκεμβρίου και προφανώς η κα Χατζησοφιά δεν κατάφερει, βάσει προγράμματος, να επιστρέψει στην Αθήνα.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook από την πρωτεύουσα στης Βενεζουέλας ενημερώνοντας τους φίλους της για την πόλη και τους κατοίκους της.

Αννα Χατζησοφιά: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έλειπε από την ψηφοφορία στη Βουλή – Είναι στη Βενεζουέλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αννα Χατζησοφιά: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έλειπε από την ψηφοφορία στη Βουλή – Είναι στη Βενεζουέλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αννα Χατζησοφιά: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έλειπε από την ψηφοφορία στη Βουλή – Είναι στη Βενεζουέλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ποια είναι η Αννα Χατζησοφιά

Η καριέρα της ως σεναριογράφος στην ελληνική τηλεόραση είναι πραγματικά ζηλευτή. Η Αννα Χατζησοφιά των μεγάλων επιτυχιών ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές,ωστόσο, η εκλογή του Δημήτρη Παπαδημούλη στην Ευρωβουλή την έφερε ως αντικαταστάτρια στο Κοινοβούλιο.

Η Αννα Χατζησοφιά, συγγραφέας και ηθοποιός έχει κερδίσει τις ψήφους των τηλεθεατών – αρκεί κανείς να κοιτάξει τους πίνακες των τηλεθεάσεων. Εχει γράψει ή συνυπογράψει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα Εξ Αδιαιρέτου, Μεν και Δεν, Κωνσταντίνου και Ελένη, Καφέ της Χαράς, Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο. Στενή συνεργάτης του Χάρη Ρώμα έχει δημιουργήσει μαζί του πολλές από αυτές τις επιτυχίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ