Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0 με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0 με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου με τον Κώστα Μήτρογλου να σημειώνει και τα δύο τέρματα της ομάδα του, η οποία πάντως δεν εντυπωσίασε σε ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Κώστα Μήτρογλου να συνεχίζει σε καλό ρυθμό μετά τα τέρματα με Μάλμε και Λεβαδειακό. Ο Έλληνας Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στο 36' με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από πρώτη κεφαλιά του Σιόβα στο πρώτο δοκάρι και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με ωραίο κοντρόλ και πλασέ έπειτα από σέντρα του Ντοσεβί στις καθυστερήσεις.

Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως για μια ακόμη φορά δυσκολεύτηκαν πολύ στο να δημιουργήσουν φάσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι απείλησαν σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Συνθέσεις
Ολυμπιακός:Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι, Τσόρι, Αφελάι, Μήτρογλου.
Πανιώνιος:Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μπουμάλ, Μασούρας, Σιώπης, Μητρόπουλος, Πάνος, Γιάννου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πανιώνιος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ