ΣΥΡΙΖΑ: Πάμε σε εκλογές – Η κυβέρνηση δεν έπιασε καν τους στόχους της - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Πάμε σε εκλογές – Η κυβέρνηση δεν έπιασε καν τους στόχους της

SOOC/ΝΙΚΟΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται, πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ έπειτα και από το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι η σημερινή ψηφοφορία δείχνει εκλογές, καθώς η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες ψήφους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν μετά το τέλος της ψηφοφορίας ότι «Το αποτέλεσμα είναι πολύ μακριά από όσα προσδοκούσε η Κυβέρνηση, και πολύ κοντά η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία».

Από την πλευρά της η Κουμουνδούρου αναφέρει για το αποτέλεσμα «Επεσαν κάτω από τον πήχη που οι ίδιοι είχαν θέσει και βρίσκονται σε πίεση».

Τσίπρας: Η στρατηγική του φόβου κατέρρευσε – Αύριο θα είναι μια καινούργια ημέρα

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει για την πρώτη ημέρα ψηφοφορίας «Η κινδυνολογία των τελευταίων ημερών έπεσε στο κενό. Η στρατηγική του φόβου κατέρρευσε. Αύριο θα είναι μια καινούρια μέρα. Πιο αισιόδοξη διότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από τη Βουλή.

«Πολύ σύντομα ο λαός μας θα είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις. Θα υπάρξει διέξοδος και τη διέξοδο θα τη δώσει ο λαός και η δημοκρατία» πρόσθεσε.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε σχολιάσει σε δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα «Ωραίο ήταν», ενώ ο ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς σημείωσε «Πάμε σε εκλογές»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ