Φορτσάτη επέστρεψε η ΑΕΚ - Κέρδισε 4-0 τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Φορτσάτη επέστρεψε η ΑΕΚ - Κέρδισε 4-0 τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ με τον Βαγγέλη Πλατέλλα σε πολύ καλή μέρα επέστρεψε στις νίκες με 4-0 επί του Φωστήρα στο ΟΑΚΑ για την Football League.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ σκόραρε δύο φορές (30', 78'), ενώ ο Μάνταλος με πέναλτι είχε κάνει το 2-0 στο 72' με την Ένωση έχοντας πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της να μην έχει προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντούνης με γκολ στο 84'.

Η «Ένωση» επέστρεψε στις νίκες, πέτυχε όμορφα γκολ, ωστόσο χρειάστηκε και τις σωτήριες επεμβάσεις του εξαιρετικού Ανέστη (και το αριθμητικό πλεονέκτημα απ’ την αποβολή του Μουστογιάννη) για να φτάσει στο ευρύ 4-0.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Ρόβας, Φαγέ (65’ Τζανετόπουλος), Κορδέρο (18’ λ.τ. Ανάκογλου), Ζόριτς (75’ Ντούνης), Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Κακαράς, Μεντί (80’ Μπελέρης), Τεγούσης, Ράμα (65’ λ.τ. Τσεμπέτσι), Σακελλαρίου (70’ Ματσούκας)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Φωστήρας Football League ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ