Με μπλούζα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού βγήκε ο Ρωμανός από το νοσοκομείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Με μπλούζα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού βγήκε ο Ρωμανός από το νοσοκομείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μπλουζάκι συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νίκος Ρωμανός κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Το t-shirt πράσινου χρώματος που φορούσε είχε μία στάμπα στρογγυλού σχήματος με το νησί της Κρήτης, ένα νεαρό που κρατά σημεία της ομάδας του Παναθηναϊκού, το τριφύλλι-έμβλημα της ομάδας και το Αγιος Νικόλαος, την περιοχή της έδρας του συνδέσμου. Επιπλέον κάτω από το σήμα έγραφε 15 years (15 χρόνια) προφανώς είναι τα έτη λειτουργίας του οπαδικού συνδέσμου.

Με μπλούζα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού βγήκε ο Ρωμανός από το νοσοκομείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Νίκος Ρωμανός είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο t-shirt του το έδωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι του συμπαραστάθηκαν τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να το φορέσει σήμερα.

Με μπλούζα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού βγήκε ο Ρωμανός από το νοσοκομείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν βρεθεί έξω από το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» πριν από περίπου 10 ημέρες και με συνθήματα συμπαραστάθηκαν στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Περίπου οπαδοί έφτασαν στο σημείο με 50 μηχανάκια και φώναζαν, μεταξύ άλλων, «ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Με μπλούζα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού βγήκε ο Ρωμανός από το νοσοκομείο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό συμπαράστασης στο Νίκο Ρωμανό, αλλά και πανό στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ