Οι παίκτες του Ολυμπιακού οδηγούν το νέο Renault Twingo - iefimerida.gr

Οι παίκτες του Ολυμπιακού οδηγούν το νέο Renault Twingo

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Renault, Επίσημος Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός 2014-2015 και τρεις διάσημοι παίκτες του Ολυμπιακού, σας προσκαλούν να ανακαλύψετε μαζί τους το νέο Renault Twingo, το πιο ευέλικτο και παιχνιδιάρικο αυτοκίνητο πόλης, να ανταλλάξετε ευχές και να κερδίσετε απίθανα δώρα!

Οι αγαπημένοι σας παίκτες Ρομπέρτο Χιμένες, Αλμπέρτο Μποτία και Ιμπραήμ Αφελάι σας περιμένουν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 17:00, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS στη Λεωφ. Κηφισού 138-140 για να γνωρίσετε από κοντά την πλούσια γκάμα της Renault και το νέο, μοναδικό, 5-θυρο Renault Twingo. Με μοναδική χαρούμενη προσωπικότητα, εξαιρετική ευελιξία και πρακτικότητα, απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης και σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας, το νέο Renault Twingo κάνει την οδήγηση στην πόλη μια συναρπαστική εμπειρία.

Στην ξεχωριστή αυτή γιορτή θα έχετε τη δυνατότητα να φωτογραφηθείτε με τους αγαπημένους σας παίκτες, να πάρετε αυτόγραφα και να μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά δώρα από τη Renault και τον Ολυμπιακό: 1 Σαββατοκύριακο με το νέο Renault Twingo με γεμάτο το ρεζερβουάρ για να απολαύσετε αμέτρητες βόλτες στην πόλη, 1 φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των παικτών και εισιτήρια για επόμενους αγώνες της ομάδας.

Το νέο Renault Twingo και οι αγαπημένοι σας παίκτες, σας περιμένουν όλους την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS (Λ. Κηφισού 138-140, Περιστέρι) σε αυτή την μοναδική γιορτή!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Renault Twingo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ