Βενιζέλος: Τα συζητάμε όλα μέχρι τις παραμονές της τρίτης ψηφοφορίας - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Τα συζητάμε όλα μέχρι τις παραμονές της τρίτης ψηφοφορίας

 (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαστε έτοιμοι να τα συζητήσουμε όλα μέχρι τις παραμονές της τρίτης ψηφοφορίας» είπε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του iefimerida, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι θα περιμένει μέχρι παραμονές της τρίτης ψηφοφορίας της Βουλής για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας- ανταπόκριση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητους βουλευτές.

«Είμαστε έτοιμοι να τα συζητήσουμε όλα, εφόσον υπάρξει ανταπόκριση», τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοικτά τα ενδεχόμενα τόσο για επιλογή άλλου υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο για για ορισμό ημερομηνίας εκλογών εντός του 2015, όπως έγραψε αποκλειστικά το iefimerida.

«Περιμένουμε μέχρι τον τρίτο γύρο στις 29 Δεκεμβρίου την ανταπόκριση των βουλευτών και κυρίως των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου σε προσέγγιση που συνδέει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με την κρίσιμη διαπραγμάτευση και τη συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης και εμείς είμαστε ανοικτοί να τα συζητήσουμε όλα, γιατί μας ενδιαφέρει εθνικό συμφέρον» είπε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θεωρεί βλαπτική μια πιθανή προσφυγή στις κάλπες λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «δεν φοβόμαστε τις εκλογές».

Είπε προς τους βουλευτές του ότι πρέπει να είναι «σε εκλογική ετοιμότητα, παρότι διατηρούμε ανοικτές όλες τις ελπίδες να επικρατήσει το αίσθημα ευθύνης και η στάση μας παραμένει ίδια και σταθερή συνεργασία»
Τέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διατηρήσει την ενότητά του στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς «θα λειτουργήσουμε ως εγγυητής της σταθερότητας και μετεκλογικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ