Νίκη παραμονής για την Κέρκυρα - Ισοπαλία στην Κομοτηνή - iefimerida.gr

Νίκη παραμονής για την Κέρκυρα - Ισοπαλία στην Κομοτηνή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη 3-1 υπέρ του Εργοτέλη σημείωσε η Κέρκυρα παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο ενώ Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στην ισοπαλία 1-1, στα δύο ματς που άνοιξαν το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής.

Κέρκυρα-Εργοτέλης 3-1
Μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή της στην κατηγορία σημείωσε η Κέρκυρα απέναντι στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί στο πρώτο παιχνίδι τους μετά την απομάκρυνση του Δερμιτζάκη, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Φιντέλεφ στο 38ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι γύρισαν την κατάσταση στο 2ο μέρος. Αρχικά ο Καϊκούτ στο 51' ισοφάρισε σε 1-1, στο 63' ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το 2-1 και τελικό 3-1 σημείωσε ξανά ο Καϊκούτ τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαντί στις καθυστερήσεις.

Συνθέσεις
Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Καϊκούτ, Γκόμιες, Καρντόζο, Μαρκόβσκι, Κόντος, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ, Ρέντζας, Χαντί, Χαλκιαδάκης

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 στην Κομοτηνή σ' ένα παιχνίδι που είχε όλο το «ζουμί» στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντιγκινί να τροφοδοτεί τον Τζάνη και αυτός άνοιξε το σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μάσα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 όμως στο 31' ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ισοφαρίσει με εκληκτικό σουτ του Γκοϊαν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες με τον ρυθμό να πέφτει μετά το 70΄και τις δύο ομάδες να δείχνουν «βολεμένες» στην αποφυγή της ήττας.

Συνθέσεις
Πανθρακικός:Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Μεχία, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Λαδάκης, Τζάνης, Κάσες, Ντιγκινί.
Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τσοκάνης, Μάσα, Νίκο Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ