Πανικός και χάος: Το βίντεο από την αιματηρή επέμβαση της αστυνομίας στο καφέ του Σίδνεϊ - iefimerida.gr

Πανικός και χάος: Το βίντεο από την αιματηρή επέμβαση της αστυνομίας στο καφέ του Σίδνεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φως της δημοσιότητας είδε την Τετάρτη η τελευταία πράξη της ομηρίας στο καφέ Lindt στο κέντρο του Σίδνεϊ που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, ανάμεσά τους και ο δράστης.

Το βίντεο της αστυνομίας προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Channel 7 της Αυστραλίας και καταγράφει τον πανικό και το χάος που ακολούθησε την έφοδο των δυνάμεων στο καφέ για να αναχαιτίσουν τον Μαν Χάρον Μονίς.

Ασταμάτητοι πυροβολισμοί, εκρήξεις και όμηροι να τρέχουν πανικόβλητοι για να ξεφύγουν αποτυπώνουν με τον πιο δραματικό τρόπο την ομηρία που κράτησε 16 και πλέον ώρες.

Οι αυστραλοί κομάντο εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα) στο καφέ, βάζοντας τέλος στο θρίλερ της ομηρίας, ενώ, τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο Μαν Χαρόν Μονίς σκοτώθηκαν, ενώ άλλα τέσσερα τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ