Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις λίγες ώρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Λίγα λεπτά μετά τις 3 ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, η οποία κράτησε μιάμιση ώρα. Ωστόσο, δεν έγινε κάποια δήλωση από τις δύο πλευρές.

Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 13:30. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχεδιάζουν πιθανόν μια κίνηση-έκπληξη ενόψει της προεδρικής εκλογής. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σταύρο Δήμα, είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγες ώρες πριν από το πρώτο κρίσιμο τεστ για την προεδρική εκλογή. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Δήμας έκαναν μία ανασκόπηση της πολιτικής κατάστασης και συμφώνησαν ότι η τρίτη είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία.

Στις 4 συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Για τις 4 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του προέδρου του Κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ενδεχομένως να δώσει μια εικόνα για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε νωρίτερα με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ