Το τικ της Κέιτ Μίντλετον που τρελαίνει τους φωτογράφους -Γιατί το κάνει συνέχεια; [εικόνες] - iefimerida.gr

Το τικ της Κέιτ Μίντλετον που τρελαίνει τους φωτογράφους -Γιατί το κάνει συνέχεια; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως, η εκπληκτική, άψογη, λατρεμένη Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως απέκτησε ένα τικ. Αυτό σχολιάζουν σε ντελίριο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και αναρωτιούνται τι την έπιασε και κάνει αυτό το πράγμα με τα μάτια της (το γνωστό eye rolling).

Ξαφνικά γουρλώνει τα μάτια σε έκφραση έκπληξης, γυρίζοντας την κόρη του ματιού δεξιά κι αριστερά. Το έκανε για πρώτη φορά σε ένα κοινοτικό κέντρο όπου τύλιγαν χριστουγεννιάτικα δώρα στη Νέα Υόρκη, στο Χάρλεμ για την ακρίβεια – σε έκφραση άγχους γιατί δεν προλαβαίνει και δεν αντέχει να τυλίγει άλλα δώρα.

Το τικ της Κέιτ Μίντλετον που τρελαίνει τους φωτογράφους -Γιατί το κάνει συνέχεια; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και χθες το ξανάκανε. Και μάλιστα ενώ το έκανε φορούσε μια απλή βελούδινη φόρμα, με hoodie – γεγονός που ήδη έχει προκαλέσει... σοκ στους σχολιαστές του Μπάκιγχαμ και σε όσους την έχουν αναδείξει σε σύμβολο του στυλ. Παίζοντας με ένα κοριτσάκι στο Λονδίνο σε ένα κέντρο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, το μάτι της έκανε ακριβώς το ίδιο που είχε κάνει και στη Νέα Υόρκη τρελαίνοντας τους φωτογράφους.

Το τικ της Κέιτ Μίντλετον που τρελαίνει τους φωτογράφους -Γιατί το κάνει συνέχεια; [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Το γνωστό κανάλι ψυχαγωγίας και διασημοτήτων Ε entertainment αναρωτιέται «είναι αυτό το νέο κόλλημα (the new thing) της Κέιτ;». Το βέβαιο είναι πως θα δούμε πολλές να το μιμούνται προσεχώς...

Το τικ της Κέιτ Μίντλετον που τρελαίνει τους φωτογράφους -Γιατί το κάνει συνέχεια; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ