Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Οι Κριοί των τελευταίων ημερών, μπορείτε, μέχρι το μεσημέρι, έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να προωθήσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω δείχνει συναντήσεις και συζητήσεις, οι οποίες δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε, ειδικά αν ανήκετε στους Κριούς των πρώτων ημερών (21-22 Μαρτίου). Μάλιστα, οι κοινωνικές σας επαφές και οι κοινωνικές σας συναντήσεις δεν αποκλείεται να είναι είτε κάπως κουραστικές, είτε να είναι κάπως ωφελιμιστικές (να σας αποφέρουν δηλαδή κάποια επαγγελματικά οφέλη). Οι φίλοι σας σας στηρίζουν. Μετά το μεσημέρι μπορείτε να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο μάλιστα μπορεί να έχει σχέση με άλλους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Οι Κριοί των πρώτων ημερών του Απριλίου μην αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας πολλά επαγγελματικά, σημαντικά σας θέματα, καθώς μπορεί να παρουσιαστούν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας ίσως αναθεωρείτε τώρα κάποιες απόψεις σας σχετικά είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε με τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, ή μπορεί να μην προωθούνται κάποιες υποθέσεις σας, οι οποίες αφορούν τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ταύρος
Παρά το γεγονός ότι οι μέρες αυτές είναι κάπως δύσκολες, τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται για εσάς τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Οι συναντήσεις, οι συναισθηματικές επαφές σας, τα θέματα των σπουδών σας και οι πνευματικές σας εργασίες, αλλά και οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ευνοούνται. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά δεν θα λείψει η ένταση, μιας και σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως αντιμετωπίσετε αρκετές πιέσεις. Σήμερα, μετά το μεσημέρι, μπορείτε να κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αποφύγετε όμως να είστε ιδιαίτερα επικριτικοί. Μια τέτοια συμπεριφορά, ίσως δημιουργήσει απρόβλεπτα γεγονότα. Οι υπερβολές σε θέματα της ακίνητης περιουσίας σας ή σε κάποια οικογενειακά θέματα δεν ωφελούν. Οι Ταύροι του Απριλίου μπορείτε να περιμένετε πολλές και σημαντικές εξελίξεις αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι
Η νέα θέση του κυβερνήτη σας, του Ερμή, στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, δείχνει ότι εσάς τους Διδύμους θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά άλλων ( εφορία, δάνεια, ασφάλειες ή και οικονομικά συντρόφου). Οποιαδήποτε θέματα αφορούν την συναισθηματική σας ζωή φαίνεται τώρα να αλλάζουν, να διαφοροποιούνται. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας. Μετά το μεσημέρι, κάποια εργασιακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο ή ασχολείστε με την υγεία σας και τις καθημερινές σας συνήθειες. Επίσης, οποιαδήποτε θέματα αφορούν τις επαφές σας, τις συναντήσεις σας, ή τις σχέσεις σας με το εξωτερικό είναι στο προσκήνιο αυτή την περίοδο.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών έχετε σήμερα την ευχέρεια να ασχοληθείτε με κάποια θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την ακίνητη περιουσία σας. Μετά το μεσημέρι, τα αγαπημένα σας πρόσωπα (τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος) θα είναι το κύριο μέλημά σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε και με τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 22-24 Ιουνίου), αλλά και εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου, μπορείτε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για κάποιες υποθέσεις, οι οποίες έχουν έρθει εδώ και καιρό στο προσκήνιο. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας, οι οποίες παίρνουν μια περίεργη τροπή ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να μπαίνουν σε έναν θαυμάσιο δρόμο, ενώ τα οικογενειακά σας θέματα ή κάποιες υποθέσεις της ακίνητης περιουσίας σας σας απασχολούν και πάλι άμεσα. Προσπαθήστε να είστε κοντά στους ανθρώπους της οικογένειάς σας και αποφύγετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αν δεν τις έχετε μελετήσει πολύ προσεκτικά. Τώρα έχετε την τάση, ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου, να λειτουργείτε παρορμητικά.

Λέων
Μέχρι το μεσημέρι εσείς οι Λέοντες μπορείτε να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αργότερα θα ασχοληθείτε με πρόσωπα της οικογένειά σας ή με θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Με τον κυβερνήτη σας, τον Ήλιο, να βρίσκεται ακόμη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας είστε πολύ κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ πολλοί ασχολείστε με τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, στην διάρκεια της οποίας η εργασία σας θα είναι πολύ σημαντική για σας. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Αυγούστου, ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί εντάσεις. Μην τα βάζετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και αποφύγετε τις υπερβολές. Επίσης, προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Τα σχέδια που ίσως κάνετε για ταξίδια ή για κάποιες σημαντικές επαφές ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις τώρα ή ακόμη και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Μην αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας συζητήσεις που έχουν σχέση με την εργασία σας, γιατί δεν θα έχουν την πορεία που επιθυμείτε.

Παρθένος
Τώρα που ο Ερμής, ο δικός σας κυβερνήτης, πέρασε στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, εσείς οι Παρθένοι, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (μέχρι το τέλος Αυγούστου), αποκλείεται να μην έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, είτε αυτά αφορούν τα οικονομικά σας είτε τα συναισθηματικά σας θέματα. Σήμερα, οι συναντήσεις που θα κάνετε είναι πολύ σημαντικές για σας. Όμως, η συναισθηματική σας ζωή, ενώ φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά, στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να παρουσιάσει απρόοπτες εξελίξεις. Προσέχετε, λοιπόν. Πάνω από όλα μην αναμίξετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά σας θέματα. Δώστε την προσοχή σας σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορεί να έχουν την ανάγκη σας. Τώρα θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στον τομέα της εργασίας σας, αλλά θα πρέπει και να ξεκουράζεστε, και να προσέχετε γενικότερα την υγεία σας.

Ζυγός
Ζυγοί μου, η Σελήνη κινείται στο δικό σας ζώδιο μέχρι το μεσημέρι και επηρεάζει θετικά εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Στην πορεία της ημέρας, θα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας ζήτημα. Τα οικογενειακά θέματα, βέβαια, δεν λείπουν, με πολλές συναντήσεις, έξοδα αλλά και έγνοιες θα μπορούσα να πω, ειδικά για σας τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Το τριήμερο, πάντως, που ακολουθεί αποφύγετε να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα σε οικογενειακό επίπεδο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Αποφύγετε, λοιπόν, τις συζητήσεις αλλά και τα έξοδα, καθώς οι κινήσεις σας αυτές μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν και ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου σας κάνει αρκετά δυναμικούς αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσέχετε, αφού είναι πιθανό να κάνετε λάθη και υπερβολές.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, τώρα βρίσκεστε σε μια πολύ σημαντική περίοδο, με την Σελήνη μετά το μεσημέρι να περνά στο δικό σας ζώδιο, δίνοντας σας την δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Ακόμη, θα ασχοληθείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και γενικότερα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Νοεμβρίου, ωστόσο, δεν θα λείψουν κάποια οικογενειακά θέματα (μετακομίσεις, μετακινήσεις, επισκευές αλλά και ένταση στον χώρο του σπιτιού). Επίσης προφυλαχτείτε από ατυχήματα στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Προσέχετε γενικότερα την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Τοξότης
Τοξότες μου, αυτές είναι οι τελευταίες μέρες, που ο Ήλιος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, χαρίζοντας σας δύναμη, ενέργεια, κουράγιο και αισιοδοξία. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής κινούνται τώρα στον Αιγόκερω, τον σημαντικό για σας χώρο των οικονομικών σας, όπου βέβαια βρίσκεται και ο Πλούτωνας. Έτσι, το επόμενο τριήμερο προσπαθήστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες σε σημαντικές υποθέσεις οικονομικού ή συναισθηματικού ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Βέβαια, με τον Άρη στον Υδροχόο οι ατελείωτες μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις δεν λείπουν. Αποφύγετε να πείτε λόγια που μπορεί να πληγώσουν τους άλλους. Προστατευθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και προσέχετε όταν οδηγείτε.

Αιγόκερως
Με τον Ερμή να περνά σήμερα στο δικό σας ζώδιο, οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας αποκλείεται να μην έχετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Η Αφροδίτη, η οποία κινείται επίσης στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Δεκεμβρίου. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου θα πρέπει στο τέλος της εβδομάδας να προσέχετε την συμπεριφορά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ελάτε πιο κοντά τους, μην τους πληγώνετε με τα λόγια ή τις πράξεις σας, και αποφύγετε τις συζητήσεις που καίνε. Πάντως, εσείς οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών είστε σε μια πολύ καλή και δημιουργική περίοδο, καθώς δεν επηρεάζεστε από δύσκολες πλανητικές όψεις. Όλοι οι Αιγόκεροι θα ασχοληθείτε αυτές τις μέρες με τους φίλους σας.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους, αν και μπορεί να έχετε άγχη και να σας απασχολούν διάφορα, αυτή είναι μια «ζωντανή» περίοδος, θα μπορούσα να πω, καθώς έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Μέχρι το μεσημέρι, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες, αλλά και να κάνετε σχέδια για ταξίδια ή να κάνετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Μετά το μεσημέρι, θα ασχοληθείτε με την κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε είναι προ των πυλών, ίσως όμως καθυστερήσουν.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, μέχρι το μεσημέρι σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους (εφορία, δάνεια ασφάλειες ή και οικονομικά του συντρόφου σας), ενώ αργότερα, μετά το μεσημέρι, τα πράγματα δείχνουν ιδιαίτερα ευνοϊκά για σας! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από επαφές, από συζητήσεις ακόμη και από ταξίδια. Πολλοί μπορεί να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας ή με πνευματικές εργασίες γενικότερα. Οι φίλοι είναι κοντά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να χαρείτε, αλλά και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Όμως, γενικότερα, ένα οικονομικό σας θέμα ενδεχομένως να έρθει στο προσκήνιο αυτές τις μέρες. Προσέχετέ το!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ