Φλερτ με τραγική κατάληξη -Δύο φοιτητές έπεσαν από τον 6ο όροφο ενώ φιλιούνταν [εικόνες] - iefimerida.gr

Φλερτ με τραγική κατάληξη -Δύο φοιτητές έπεσαν από τον 6ο όροφο ενώ φιλιούνταν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε για δύο φοιτητές στη Μεγάλη Βρετανία η απόφασή τους να φλερτάρουν στο μπαλκόνι μεθυσμένοι, καθώς έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν από τον έκτο όροφο, με αποτέλεσμα να πεθάνουν από πολλαπλά τραύματα.

Φλερτ με τραγική κατάληξη -Δύο φοιτητές έπεσαν από τον 6ο όροφο ενώ φιλιούνταν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 19χρονη Αναστασία Τούτικ και ο 18χρονος Μιγκέλ Ράμος είχαν μόλις γνωριστεί, στο πάρτι που έκανε κοινός τους φίλος στο πολυτελές διαμέρισμα στο Ντέπτφορντ, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Αφού κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ, βγήκαν στο μπαλκόνι όπου άρχισαν να φιλιούνται. Κάποια στιγμή, η κοπέλα είχε ανέβει στο κιγκλίδωμα, τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από το νεαρό και δευτερόλεπτα αργότερα, έντρομοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι διαπίστωσαν ότι έπεσαν στο κενό.

Η πτώση από ύψος 18 μ. προκάλεσε πολλαπλά τραύματα και στους δύο, με το ζευγάρι να αφήνει την τελευταία του πνοή εκεί. Η Τούτικ πήγε πέρυσι στη Βρετανία από τη Ρωσία για να σπουδάσει, ενώ ο Ράμος βρισκόταν στη χώρα για τον ίδιο λόγο μόλις μερικές εβδομάδες.

Φλερτ με τραγική κατάληξη -Δύο φοιτητές έπεσαν από τον 6ο όροφο ενώ φιλιούνταν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Φλερτ με τραγική κατάληξη -Δύο φοιτητές έπεσαν από τον 6ο όροφο ενώ φιλιούνταν [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις φοιτητές Λονδίνο μπαλκόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ