Προειδοποίηση Δραγασάκη σε Στουρνάρα: Αν συμβεί οτιδήποτε η ευθύνη θα βαρύνει εκείνους που πυροδοτούν το κλίμα - iefimerida.gr

Προειδοποίηση Δραγασάκη σε Στουρνάρα: Αν συμβεί οτιδήποτε η ευθύνη θα βαρύνει εκείνους που πυροδοτούν το κλίμα

Φωτογραφία EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρά» κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, προειδοποιώντας ότι «αν συμβεί οτιδήποτε η ευθύνη θα βαρύνει όσους πυροδοτούν το κλίμα».Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», ο κ. Δραγασάκης κατηγόρησε τον κεντρικό τραπεζίτη για μεροληπτική στάση υπέρ της κυβέρνησης και επισήμανε ότι «είναι δυσάρεστο το συναίσθημα, ο διοικητής της ΤτΕ να παραβιάζει την αρχή της πολιτικής ουδετερότητας».

Τέλος, υπογράμμισε ότι με τις χθεσινές του δηλώσεις «έδειξε μεροληψία», ενώ αντίθετα δεν παρενέβη δημόσια στις δηλώσεις του πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών στελεχών περί απόσυρσης των καταθέσεων, πιστωτικών γεγονότων κτλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ