Μόρισεϊ: Κόσμε, η Ελλάδα δεν είναι δικιά σου δουλειά [εικόνες] - iefimerida.gr

Μόρισεϊ: Κόσμε, η Ελλάδα δεν είναι δικιά σου δουλειά [εικόνες]

Φωτογραφία: ΝDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από αναβολή της συναυλίας του και παρά τα προβλήματα της υγείας του, αφού πάσχει από καρκίνο, ο κορυφαίος μουσικός Μόρισεϊ εμφανίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο γήπεδο Tae Kwon Do.

«Χαιρόμαστε πολύ που μας δεχθήκατε στη χώρα σας», ήταν από τις πρώτες φράσεις του Μόρισεϊ, που θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς στον κόσμο. Ο Βρετανός ρόκερ, που το BBC έχει χαρακτηρίσει ως «μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της βρετανικής ποπ», παρουσίασε το νέο δίσκο του «World Peace Is None Of Your Business», αλλά και φυσικά θυμήθηκε μαζί με τους θαυμαστές του τραγούδια από την τριακονταετή καριέρα του.

Όταν ολοκλήρωσε το τραγούδι «World Peace is None Of Your Business» («Κόσμε, η ειρήνη δεν είναι δική σου δουλειά») έκανε μια παράφραση του τίτλου και είπε «Αυτό το τραγούδι λεγόταν "World, Greece is none of your business" ("Κόσμε, η Ελλάδα δεν είναι δική σου δουλειά")», με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μόρισεϊ εγκατέλειψε τη σκηνή έχοντας δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Επέστρεψε, ωστόσο, υπό τις επιδοκιμασίες του κοινού. Κρατώντας μια μπάλα και φωνάζοντας «sports arena» την πέταξε στους ακροατές του. Και μετά, λίγο πριν δονήσει το στάδιο με το «How soon is now», είπε με νόημα: «Remember me... But, oh!, forget my face».

«See I've already waited too long… And all my hope is gone», ήταν ένα από τα τελευταία τραγούδια που είπε λίγο πριν βγάλει το πουκάμισό του, το πετάξει στο κοινό και εξαφανιστεί στη νύχτα...

Μόρισεϊ: Κόσμε, η Ελλάδα δεν είναι δικιά σου δουλειά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μόρισεϊ: Κόσμε, η Ελλάδα δεν είναι δικιά σου δουλειά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μόρισεϊ: Κόσμε, η Ελλάδα δεν είναι δικιά σου δουλειά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μόρισεϊ: Κόσμε, η Ελλάδα δεν είναι δικιά σου δουλειά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μόρισεϊ: Κόσμε, η Ελλάδα δεν είναι δικιά σου δουλειά [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόρισεϊ συναυλία Αθήνα τραγούδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ