Αυτή η γυναίκα έδεσε... κόμπο τον άνθρωπο που την κάλεσε στο τηλέφωνο για να την εξαπατήσει [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα έδεσε... κόμπο τον άνθρωπο που την κάλεσε στο τηλέφωνο για να την εξαπατήσει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε σενάριο επιστημονικής φαντασίας μοιάζει η ιστορία μίας γυναίκας στην Αγγλία, που κατάφερε να πείσει απατεώνα, μέσω τηλεφώνου, να μπει στον «ίσιο δρόμο».

Η Mandy Willis, μητέρα δύο παιδιών, δέχθηκε ένα απόγευμα μία κλήση από έναν ειδικό ασφαλείας της Microsoft, που ζητούσε τους κωδικούς πρόσβασης σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, δήθεν για να διορθώσει κάποια λάθη στον υπολογιστή της. Η 55χρονη κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για απάτη και αντί να κλείσει το τηλέφωνο αποφάσισε να κάνει μία κουβέντα με τον κομπιναδόρο. Κουβέντα που, όπως ισχυρίζεται η ίδια, του άλλαξε τη ζωή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αφού του έκανε επίπληξη για τον τρόπο που έχει επιλέξει να βιοπορίζεται, τον προέτρεψε να αφήσει πίσω αυτή την επικίνδυνη απασχόληση και να καταπιαστεί με κάτι που θα κάνει αυτόν και τα παιδιά του περήφανους. Προς έκπληξή της, ο απατεώνας την άκουγε προσεκτικά και μάλιστα απάντησε ότι τέτοιου είδους σκέψεις κάνει καθημερινά. Σύμφωνα με τη γυναίκα, έκλεισαν το τηλέφωνο πολιτισμένα, καλημερίζοντας ο ένας τον άλλον.

Μετά όμως από λίγες μέρες, το τηλέφωνο ξαναχτύπησε και στο ακουστικό ήταν και πάλι ο ίδιος κομπιναδόρος, αλλά αυτή τη φορά είχε καλέσει για να ευχαριστήσει την 55χρονη που τον αφύπνισε και τον έβαλε στον ίσιο δρόμο.

Αυτή η γυναίκα έδεσε... κόμπο τον άνθρωπο που την κάλεσε στο τηλέφωνο για να την εξαπατήσει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απατεώνας Αγγλία τηλέφωνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ