Βράζουν στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στουρνάρα: Είναι προβοκάτορας του τραπεζικού συστήματος - iefimerida.gr

Βράζουν στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στουρνάρα: Είναι προβοκάτορας του τραπεζικού συστήματος

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του εκπροσώπου Τύπου Πάνου Σκουρλέτη, κατά τη διάρκεια του briefing στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι «λειτουργεί προβοκατόρικα».

«Με τις δηλώσεις του που κινούνται έξω από τα όρια που ορίζονται για το ρόλο του, υπέδειξε στους βουλευτές τι να κάνουν. Δεν κινείται ως άνθρωπος που λειτουργεί κατευναστικά για την αγορά και το τραπεζικό σύστημα, κινείται ως ένα πολιτικό πρόσωπο» είπε ο κ. Σκουρλέτης, για να συμπληρώσει σε οξείς τόνους ότι «Ίσως να μην έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν είναι υπουργός οικονομικών».

«Όλα μπορεί να τα έχει κατά νου και να έχουν θολώσει οι σκέψεις του» είπε, αναφερόμενος στα σενάρια για κυβέρνηση Ειδικού σκοπο. Λειτουργεί προβοκατόρικα σε βάρος του τραπεζικού συστήματος. Πρόκειται για ένα θεσμικό ατόπημα, μια θεσμική εκτροπή» τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί, ο κ. Σκουρλέτης είπε: «Ο καθένας αξιολογείται και όλα είναι ανοικτά».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά αρχιτέκτονα του χάους. «Η κυβέρνηση καταρρέει. Υπάρχει σε εξέλιξη ένα σχέδιο πιέσεων και εκβιασμών και τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό τους 180 το οποίο δεν θα επιτευχθεί», είπε.

Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση για τυχοδιωκτισμό χωρίς προηγούμενο και για ακραίο και επικίνδυνο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Για το θέμα των πλειστηριασμών είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι μπορεί σε πολιτικό επίπεδο για να μην προχωρήσει η άρση των προστατευτικών διατάξεων για τους πλειστηριασμούς της Α κατοικίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Στουρνάρας ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ