Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Χριστοδουλόπουλο - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Χριστοδουλόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενίσχυση του αναζητά μέσω μεταγραφών ο Ολυμπιακό για τον Ιανουάριο ενόψει της Super League και του Europa League.

Ο Μίτσελ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν συμφωνήσει για κάποιες θέσεις, ενώ αναμένεται να επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Κολοβός.
Επίσης, για το κέντρο της άμυνας ο Μπρούνο Άλβες (πέρασε από την ΑΕΚ ως δανεικός από την Πόρτο την σεζόν 2004/05) είναι το πρώτο όνομα στην λίστα, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος της Βερόνα είναι το... νέο.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην Ελλάς Βερόνα, είναι δυσαρεστημένος αφού δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε (έχει παίξει μόλις 6 ματς) και δεν θα έλεγε όχι σε μία μετακίνηση για κάτι καλύτερο. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει στον Χριστοδουλόπουλο τη σιγουριά μιας μεγάλης ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στην Ευρώπη και συνάμα του κρατά ανοιχτή την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας. Από την πλευρά του και ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, αφού είναι δεδομένη η αγωνιστική του αξία, η οποία έχει φανεί τόσο στη θητεία του στον ΠΑΟΚ (2004-2008) όσο και σε αυτή στον Παναθηναϊκό (2008-2013), με τον οποίο κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε με την φανέλα της Ελλάς Βερόνα κόντρα στην Ουντινέζε του Καρνέζη, για την Serie A.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ